2010 m. balandžio 7 d., trečiadienis

Varškės musas

Gaivus, švelnus ir lengvas pavasariškas desertas.



Reikės:


500g varškės
500ml grietinėlės
200ml natūralaus jogurto
160g cukraus pudros
8 lapelių želatinos
2 apelsinų sulčių
2 citrinų sulčių



Varškę pertrinti per sietelį, sumaišyti su jogurtu. Supilti apelsinų ir citrinų sultis, cukrų. Šaltame vandenyje išbrinkinti želatiną, nusunkus vandenį įmesti į mažą puodą ir ant ugnies išlydyti. Želatiną supilti į varškės masę. Išplakti grietinėlę ir atsargiai sumaišyti su kita mase. Palikti šaldytuve kelioms valandoms stingti. Patiekti su uogiene, šviežiomis uogomis, apelsinų salotomis ar šiaip kokiais vaisiais. Skanaus!

10 komentarų:

  1. Ooo šitas lengvas ir nesudėtingas. Įtraukiu ir pavasariniu desertų sąrašiuką ;)

    AtsakytiPanaikinti
  2. jetau.. kaip cia viskas nuostabu... galima nekuklu klausima? tu baigei gal kokia kulinarine mokykla? ar cia siaip talentas

    AtsakytiPanaikinti
  3. Dar nebaigiau... Bet dirbu ties baigimu. :)

    AtsakytiPanaikinti
  4. Ir ko gi? Pvz. dabar sėdžiu apsikrovus popieriais, kurie pilni medžiagos mano kitos savaitės testams. Bandau sugrūsti į galvą begales nesuprantamų vokiškų terminų apie restoranų ir viešbučių vadybą... Ir vis galvoju- kam man viso to reikia dirbant virtuvėje..?

    AtsakytiPanaikinti
  5. o iš ko tas krepšelis musui pagamintas?atrodo tikrai puikiai...

    AtsakytiPanaikinti
  6. Krepšelis- tai iš medaus tešlos, krokanto.

    AtsakytiPanaikinti
  7. labai puikus, aciu uz si nuostabu recepta.

    _________________________________
    autobusu nuoma mikroautobusu nuoma

    AtsakytiPanaikinti