Gaivus, švelnus ir lengvas pavasariškas desertas.
Reikės:
500g varškės
500ml grietinėlės
200ml natūralaus jogurto
160g cukraus pudros
8 lapelių želatinos
2 apelsinų sulčių
2 citrinų sulčių
Varškę pertrinti per sietelį, sumaišyti su jogurtu. Supilti apelsinų ir citrinų sultis, cukrų. Šaltame vandenyje išbrinkinti želatiną, nusunkus vandenį įmesti į mažą puodą ir ant ugnies išlydyti. Želatiną supilti į varškės masę. Išplakti grietinėlę ir atsargiai sumaišyti su kita mase. Palikti šaldytuve kelioms valandoms stingti. Patiekti su uogiene, šviežiomis uogomis, apelsinų salotomis ar šiaip kokiais vaisiais. Skanaus!
Ooo šitas lengvas ir nesudėtingas. Įtraukiu ir pavasariniu desertų sąrašiuką ;)
AtsakytiPanaikintiJo, kaip tik pavasariui desertas :)
AtsakytiPanaikintijetau.. kaip cia viskas nuostabu... galima nekuklu klausima? tu baigei gal kokia kulinarine mokykla? ar cia siaip talentas
AtsakytiPanaikintiDar nebaigiau... Bet dirbu ties baigimu. :)
AtsakytiPanaikintijetauuuu.... as tau kaip pavydziu
AtsakytiPanaikintiIr ko gi? Pvz. dabar sėdžiu apsikrovus popieriais, kurie pilni medžiagos mano kitos savaitės testams. Bandau sugrūsti į galvą begales nesuprantamų vokiškų terminų apie restoranų ir viešbučių vadybą... Ir vis galvoju- kam man viso to reikia dirbant virtuvėje..?
AtsakytiPanaikintio iš ko tas krepšelis musui pagamintas?atrodo tikrai puikiai...
AtsakytiPanaikintiKrepšelis- tai iš medaus tešlos, krokanto.
AtsakytiPanaikintilabai puikus, aciu uz si nuostabu recepta.
AtsakytiPanaikinti_________________________________
autobusu nuoma mikroautobusu nuoma
aciu !
AtsakytiPanaikinti