2010 m. gruodžio 27 d., pirmadienis

Vaniliniai sausainiai (Vanillekipferl)



Reikės:

200g miltų
100g cukraus
1 kiaušinio
125g sviesto(margarino)
100g maltų migdolų

Cukraus pudros barstymui
Vanilės lazdelės

Visus ingredientus suminkyti į tešlą. Sviesto netirpdyti, turi būti kambario temperatūros. Iš tešlos formuoti pasagėles ir kepti orkaitėje 180°C ~10min.

Laikyti inde su vanilės lazdele. Taip sausainiai įgaus vanilės aromatą.

Skanaus!

4 komentarai:

  1. Čia gal tokioj skardoj kepta kur Maximoj dabar pridėta - pasagėlės formos?

    AtsakytiPanaikinti
  2. Nea, čia rankytėm voliota. :) Užima nemažai laiko. Manau, kad Maximoj tos pačios skardos iš čia atkeliavo- būtent šitiems sausainiams. Bet aš niekada su tokia skarda nebandžiau...

    AtsakytiPanaikinti
  3. labai puikus, aciu uz si nuostabu recepta.

    _________________________________
    autobusu nuoma mikroautobusu nuoma

    AtsakytiPanaikinti