2011 m. vasario 5 d., šeštadienis

Virtuvė- realybės šou

Virtuvė- tikras realybės šou. Pilnas kovos už būtį, pripažinimą, išlikimą. Pilnas intrigų, keršto, melo. Čia žmonės vienas kitus mato ir praleidžia laiko daug daugiau nei su kitais. Visi bando savais būdais užsikariauti "neliečiamybę". Kas imasi padlaižiavimo, kas  bando sudaryt sąjungas savųjų tarpe, kas uoliai darbu kovoja, kas dar ką... Bet neutraliam likti labai sunku- turi pasirinkti kieno nors pusę. Su visais draugas nebūsi. Mes vieningi tik tada kai puolam padavėjus. Tada kiekvienas virėjas rėkdamas ant jų pritaria kitam. Ne kiekvienoj virtuvėj taip yra. Priklauso nuo šefo tokie dalykai. Kadangi mano šefas chaotiškas, choleriškas ir labai impulsyvus, tad ir virtuvė ir viskas kitas joje apibūdinama tais pačiais žodžiais.  Penktadienis. Viena iš dienų, kai didžiausia rizika parsivilkti namo mirtinai pavargus ir dar blogos nuotaikos. Jei tokia kaip šiandien diena būtų buvusi prieš pusmetį, tikriausiai galvoje būtų sukęsis klausimas "Dieve, ir ką gi aš čia veikiu?"... Bet šiandien kažkaip iš šono neutraliai priimu visus neigiamus dalykus. Padeda mintis, kad aš čia tik labai laikinai ir manęs laukia labai daug žadantys metai. Savaitės meniu:

Rukola, virta ir marinuota vištiena, Kataifi tešla, kepti artišokai

Bulvių košė, porai, menkė

Varškės-kreminis štrudelis su mėlynių uogiene

5 komentarai:

  1. Esu sužavėta patiekalais, receptais, nuotraukomis, nuoširdumu, apmąstymais... Jūsų restorano virtuvė - tai meno dirbtuvė, kur skonis, išvaizda, kūryba, eksperimentavimas, emocijos, momentinės nuotaikos - viskas prisideda patiekalo paruošimui. Tikiuosi, kad tokia patirtis pravers ateityje. Norėčiau prisijungti ir stebėti šitą blogą, bet neradau tam nuorodos.

    AtsakytiPanaikinti
  2. šitą savaitės meniu "imam" ir dar kaip... ta žuvytė su koše labai gerai atrodo... mmm..

    AtsakytiPanaikinti
  3. Segebute, ačiū. Patirtis tai tikrai pravers. O dėl stebėjimo tai aš nelabai žinau kaip čia tas vyksta. Ar čia man kažką reikia padaryt ar dar kaip, nežinau.

    AtsakytiPanaikinti
  4. labai puikus, aciu uz si nuostabu recepta.

    _________________________________
    autobusu nuoma mikroautobusu nuoma

    AtsakytiPanaikinti